Tarkkanäköisimmät ovat ehkä huomanneet, että tätä blogia ei ole juuri päivitetty hurjien avajaisbileiden jälkeen. Syytän siitä ihan puhtaasti tuota miesväkeä, jolle on tuottanut suurta tuskaa kertoa itsestänsä muutamalla rivillä. Mutta kirjoitellaan nyt sitten, kun yleisön paine on ollut niin kova. Jos vaikka lähiaikoina saisi kuviakin laiteltua näkyville.

Onpa tässä kerinnyt kaikenlaista tapahtuakin, tosin ei mitään maata mullistavaa. Itse sain vihdoin loputkin tavarani raahattua tänne Hyvinkäälle ja oma kämppä meni vuokralle. Rahantuloa siis ei voi estää. Ei kyllä voi rahanmenoakaan, Hyvinkään kaksio pistettiin ihan uuteen uskoon, kun meikäläisen sisustuksellinen silmä kärsi niin pahasti vanhaa katsellessa. No, oli kai siihen jotain muitakin syitä mutta pääasia että remontti tuli tehtyä, keittiö ja kylppäri menivät täysin uusiksi ja lattia vaihtui loppuunkin asuntoon. Vähän roiskittiin seinille maaliakin keittiöön ja eteiseen. Ehkä joskus kuvia tiedossa, jos tästä joskus oikein tsemppaisi. Sitä odotellessa...

Koirarintamalla on pientä säpinää ollut, Nellahan kävi alkuvuodesta leikattavana ettei tarvisi katsella sitä touhua juoksujen aikana, Nerolla kun olisi voinut olla kestämistä... Eipä Nella siitä juuri miksikään muuttunut, ihan yhtä paljon ärhentelee kuin ennenkin. Tai no ehkä vähän on taas tullut takaisin sitä pentuaikojen leikkisyyttä, vaikka onhan Nellaa koko elämänsä luultu pikkupennuksi kun se aina tietyistä koirista on innostunut niin paljon. Näyttelyt meiltä taisivat kyllä aika pitkälti loppua siihen, viikko sitten kävimme Tuurissa kokeilemassa, tuloksena EH1, ja moitteita aivan liian pehmeästä ja lyhyestä turkista. Pehmeähän se on ollut jo ennen leikkausta, mutta nyt se on todellinen lasten suosikki, "ihanan pehmeä pikkukoira". Ehkä sitten mennään vielä näyttelemään kun veteraaniluokkaan pääsee ilmaiseksi :-)

Samaisessa Tuurin näyttelyssä Nero piti yllä perheen mainetta ja kunniaa pokkaamalla varasertin ja olemalla ERI1 ja PU2. Meidän poika alkaa selvästi miehistyä ainakin ulkoisesti, käytös nyt välillä on mitä on... Vaikka aina välillä pitää kulmakunnan pojille vähän murahdella ja muistutella kuka täällä määrää. Jääpä vaan Nerolta aina mainitsematta että se on ihan Nellan tassun alla... ;-)

Muuten tässä ei nyt mitään kovin kriittistä olekaan tapahtunut, mutta jospa nyt päivitykset toimisivat vähän nopeammin.

~Hanibeibi~