Päivitelläänpäs tännekin taas mitä tässä syksyn mittaan on tapahtunut. Ei sillä että tässä mitään ihmeempiä olisi, mutta jotain pientä kuitenkin. Muutama viime viikonloppu onkin ollut aika haipakkaa, yllättäen liittyen lähinnä koirajuttuihin, eihän meillä muutakaan elämää juuri ole.

Kolme viikonloppua sitten unohdimme koirat kyllä hetkeksi, sillä lähdimme viikonlopuksi Tallinnaan juhlimaan 1-vuotispäiväämme. Laiva lähti jo aikaisin aamulla, joten olimme jo puoliltapäivin Tallinnassa. Kiertelimme vanhaa kaupunkia, etsiydyimme hotellillemme, kiertelimme vähän lisää kaupunkia (lähinnä ostoskeskuksia), seikkailimme paikallisilla busseilla, kävimme eläintarhassa, söimme keskiaikaisessa pihviravintolassa ja kylvimme sviittimme poreammeessa. Takaisinpäin laiva lähti sunnuntaina iltapäivällä. Kauemminkin siellä olisi voinut viipyä, mutta jääkööt sitten ensi kertaan.

Kaksi viikonloppua sitten lähdimme perjantaina iltapäivällä ajelemaan Kiteelle, jossa on naapurin Pirjon suvun mökki. Nella ei lähtenyt mukaan, sillä sinne oli tulossa muitakin huskyihmisiä (ja koiria) ja totesin, etten jaksa vahtia Nellaa koko ajan, se kun ei vieraista koirista juurikaan perusta. Nero lähti matkaan jo aamulla Pirjon ja Laran kanssa, me ihmiset tulimme kun töiltämme ehdimme. Lisäksi ajelimme pienen mutkan Joensuun kautta, missä kävimme Pekka-veljeä katsomassa. Pekan suklaapuotiinkin tuli tutustuttua erittäin syvällisesti. Mökillä sitten kokeilimme valjakossa juoksua erilaisilla kokoonpanoilla, söimme, saunoimme, kävimme Kiteen eläinpuistossa yms. muuta mukavaa yhdessäoloa. Nerokin juoksi tosi hienosti valjakossa, saa nähdä mahtoiko se olla vain aloittelijan tuuria.

Viime viikonloppuna sitten olimme lauantaina patikoimassa Kytäjällä, tällä kertaa koko perhe mukana. Matkassa olivat myös Pirjo ja Lara, sekä Tero tyttärensä ja koiriensa Niilon ja Tahvon kanssa. Patikoimme grillipaikalle, paistoimme makkarat ja keitimme kahvit ja sitten patikoimme takaisin. 5 km reittiin onnistuimme käyttämään noin kolme tuntia.

Sunnuntaina oli sitten Spanieliliiton päänäyttely. Nella ei ollut näyttelemässä, mutta itse menimme katsomaan tuttuja ja ihastelemaan suurta määrää (67 ilmoittautunutta) koikkereita. Olikin tosi mukava nähdä taas vanhoja  tuttuja, varsinkin Nellan Nana-siskoa, jota ei ollutkaan näkynyt ikuisuuksiin. Kari joutui kesken kaiken lähtemään pois, koska Neroa odotti taas valjakkokokeilu, tällä kertaa lentokentällä (Hyvinkään siis). Jälleen kun sopiva kokoonpano löytyi onnistui vedätyskin hienosti. Nerokin oli illalla varsin väsynyt, ei tarvinnut pitkää iltalenkkiä tehdä! :)

~Hanibeibi~